NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

OSING osiguranje-inženjering d.o.o. Sarajevo otvorio novu Stanicu za tehnički pregled u Kalesiji (FOTO+VIDEO)

... | 4. Aprila 2019.
11:35
Kalesija Online

OSING osiguranje-inženjering d.o.o. Sarajevo otvorio je danas novu Stanicu za tehnički pregled motornih vozila u Kalesiji. Velika posjeta, ugodan ambijent i naravno ljubazno osoblje potrudili su se maksimalno da otvorenje prođe u što boljoj atmosferi o čemu svjedoče svakako i klijenti.

Generalni direktor Stanica za tehnički pregled OSING osiguranje-inženjering d.o.o. Sarajevo Said Goletić kazao je za NEON Televiziju da je zadovoljan otvorenjem, te da svim klijentima želi dobrodošlicu. Osim toga, uručio je i novčanu donaciju u vrijednosti 1000 KM Udruženju “Osmijeh nade” Kalesija na čemu su iz ovog Udruženja posebno zahvalni.

Osim riječi hvale iz kalesijskog Udruženja “Osmijeh nade” Kalesija, riječi hvale su stigle i od samih klijenata koji su danas posjetili OSING osiguranje-inženjering d.o.o. Sarajevo.

Nova Stanica OSING osiguranje-inženjering doo Sarajevo se nalazi na adresi Senada Hodžića-Mehdina bb Kalesija (bivša stanica tehničkog pregleda motornih vozila Amox Treyd). Osing osiguranje-inženjering d.o.o. Sarajevom možete posjetiti svakim radnim danima od  07:00 – 16:00 sati, subotom od 07:00-13:00 sati ili ih kontaktirati na broj telefona 035/632-102.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme, Promocija