NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Otvorena kancelarija Nezavisne bosanskohercegovačke liste u Kalesiji

... | 3. Avgusta 2020.
19:03
Kalesija Online

Uz prisustvo simpatizera stranke u Kalesiji je večeras upriličeno svečano otvaranje kancelarije Nezavisne bosanskohercegovačke liste. Kancelarija je na raspolaganju građanima općine Kalesija, kaže predsjednik OO Nezavisne bosanskohercegovačke liste Edis Mešić.

” Građani naše općine svakodnevno će se moći obratiti sa problemima koji ih tište, da zajedno pokušamo naći rješenje. Pokušat ćemo našim sugrađanima davati pravne, ekonomske i druge savjete. Tu smo da pružimo i druge vidove pomoći ukoliko budemo u mogućnosti.” dodaje Mešić.

“Nadam se da će ova kancelarija opravdati svoju namjenu. Također, nadam se da ćemo pobijediti na predstojećim izborima, imati vijećnike u vijeću i tako realizovati planirane projekte” kazao je načelnik općine Kalesija Sead Džafić, potpredsjednik Nezavisne bosanskohercegovačke liste.

Kancelarija sa radom počinje sutra a bit će otvorena svakim radnim danom od 9 do 14 sati, a po potrebi i vikendom.

“Ovo je dokaz da je Nezavisna bosasnkohercegovačka lista jedan ozbiljan politički subjekt u Kalesiji. Građani naše općine moći će se upoznati sa aktivnostima OO NBL ” kazao je Enes Idrizović.

(sponzorisan članak)

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme, NEON TV - Video prilozi