NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Po ocjeni menadžera i stručnjaka Mersudin Ahmetović prvo ime vječitog derbija

... | 8. Aprila 2019.
14:39
Kalesija Online

Predstavnici bugarskog kluba CSKA došli u u najjačem sastavu na vječiti derbi. Bogati predsjednik poslao je na Grbavicu reprezentativnu postavu predvođenu Ljupkom Petrovićem, čuvenim trenerom i predsjednikovim savjetnikom. Došli su drugi put pogledati Sinana Ramovića, najboljeg Željinog igrača.

Nažalost, Ramović nije imao svoj dan. Da je iskoristio šanse koje je imao već bi imao (pred)ugovor u džepu. Na prvom “gledanju”, nekoliko mjeseci ranije, protiv Mladosti Ramović je bio među najboljim igračima, pa su Bugari odlučili dodatno ga pogledati u najjačoj utakmici Premijer lige. Nije imao sreće, jer je naišao na “streljački vod” Husrefa Musemića.

Zato su menadžeri u svoje bilježnice upisali uglavnom igrače Sarajeva, u prvom redu Velkoskog i Rahmanovića. Jedno ime, premda nije bio strijelac, svi su zapisali. Po ocjeni menadžera i stručnjaka Mersudin Ahmetović je bio prvo ime vječitog derbija i definitivno najbolji Premijer lige. Čak i u ovim godinama (34) Ahmetović je zanimljiv evropskim klubovima. Zatreba li reprezentaciji i Robert Prosinečki ima “jockera” za kvalifikacije.

(S.R./Sportske.ba)

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme, Sport