NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Prijatelji su uz ŽOK “Bosna” Kalesija

... | 15. Novembra 2019.
13:47
Kalesija Online

ŽOK “Bosna” Kalesija u Super ligi FBiH postiže uspjehe. U pet utakmica odbojkašice su upisale četiri pobjede i jedan poraz u prvoj utakmici. Na poziciju trenera vratio se Rašid Tubić, tu je ponovo i nekoliko igračica koje su napravile pauzu što se tiče bavljenja odbojkom, a nekoliko ih je došlo i iz drugih gradova. U upravu kluba također su se uključili i novi članovi sa ciljem obezbjeđivanja što boljih uslova.

” Ovo je jedna interesantna uprava, maksimalno otvorena. Tu je dobra ekipa. U klubu vlada dobra atmosfera i zbog takve atmosfere sam se i ja pridružio da pomognem koliko mogu” kazao je Miralem Huremović član Uprave OK “Bosna” Kaslesija.

Huremović ističe da je zagovornik modela da jedan član uprave “uzme” jednog igrača odnosno igračicu i pokušamu obezbijediti stipendiju. Nada se da će se što više zaljubljenika u sport uključiti u ovakv vid pomoći klubovima i sportistima sa područja naše općine.

Prijatelj kluba od 2012.godine je i Mahir Huremović koji pruža svoju pomoć, sada prije svega oko prijave kluba. Prijatelji kluba svakako su dobro došli svakom kolektivu i bez njih stvari ne bi funkcionisale onako kako bi trebale. Mahir Huremović kaže da je u rad kluba uključeno i mnogo roditelja čija djeca treniraju odbojku. Njihova pomoć, prije svega oko odlaska na gostujuće utakmice, je neizmjerna.

Sponzori su ti koji također daju stabilnost jednom sportskom klubu, prema riječima predsjednika Ibrahima Kurtića, ŽOK “Bosna” Kalesija ih ima i svima onima koji su na bilo koji način pomogli rad istog se zahvaljuje te se nada da će u narednom periodu imati podršku i drugih privrednika sa područja naše općine.

Naše odbojkašice sutra očekuje utakmica VI kola Super lige FBiH. U sali MSŠ Kalesija snage na terenu će odmjeriti sa ekipom iz Bihaća. Utakmica se igra sa početkom u 18,00 sati.

Reportažu o ŽOK “Bosna” Kalesija moći ćete pogledati u emisiji TIME OUT koja je na programu NEON TV u četvrtak .

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme, Sport