NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Promocija knjige “Vruć krompir” biće održana online

... | 8. Jula 2020.
20:00
Kalesija Online

“Vruć krompir” naziv je knjige autorice Adise Tufo čija je promocija u Kalesiji trebala biti održana 13. marta 2020. godine ali je zbog situacije uzrokovanom pojavom virusa Covid-19 otkazana.

S obzirom na novonastalu situaciju na području naše općine i na preporuku da se okupljanja redukuju, radi bezbjednosti građana odlučeno je da već dogovorena promocija knjige” Vruć krompi” Adisa Tufo bude organizovana online i to u petak 10-og jula 2020. godine sa početkom u 20 sati.

Na ovoj promociji bit će govora o poduzetništvu žena, izazovima, smjernicama ali i o svim drugim segmentima našeg društva. Također svi koji budu pratili promociju imat će priliku da postave pitanje čiji ih odgovor interesuje ali i savjete kada je upitanju pokretanje privatnog posla, jer Adisa je žena koja se već dokazala u tim vodama.

Adisa Tufo rođena je 5. septembra 1966. godine u Sarajevu – ekonomistica, poduzetnica, menadžerka, liderka, blogerka, umjetnica, prirodnjak; direktorica porodične kompanije ČIP sistemi koja više od dvadeset godina uspješno posluje na tržištu Bosne i Hercegovine. Vruć krompir naziv je prve knjige Adise Tufo.

Promocija će biti održana u organizaciji Udruženja “Snaga nezavisne žene” Kalesija.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme