NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Prvi bodovi u Premijer ligi za ekipu OK “Bosna”

... | 20. Oktobra 2018.
08:55
Kalesija Online

Nakon dvije utakmice i dva poraza, odbojkaši OK “Bosna” Kalesija upisali su prvu pobjedu i to gostujuću. U Sportskoj dvorani “Gacko”  savladali su ekipu MOK “Gacko” rezultatom 2:3 u setovima.

Momci iz Kalesije u utakmici odigranoj sinoć pokazali su zašto se nalaze u društvu najboljih. Ekipi se ponovo pridružio Damir Mehmedović, koji prošle sezone nosio dres kalesijskog premijerligaša.

Podsjećanja radi, nakon dva poraza Adnan Karić podnio je ostavku na mjesto predsjednika kluba. Skupština nije prihvatila prijedlog Karića za razrješenje sa pomenute funkcije što se pokazalo ispravnim. Adnan Karić, Edin Glogić i igrači donijeli su veliku sreću navijačima plasiravši se u Premijer ligu, i tim koracima će sigurno nastavit. U utakmici sa ekipom MOK “Gacko” pokazali su da želju i volju za dobrim  rezultatima itekako imaju.

Za OK “Bosna” igrali su: Arnel Imamović, Mirnes Idrizović (C), Mensur Alić, Kenan Hasanović, Bakir Zulić, Rijad Alić, Jasmina Požegić, Meho Husejnović, Irfan Kovačević, Ahmet Omerović, Ensar Mešić, Damir Mehmedović
Trener: Adnan Karić, Edin Glogić
Statističar: Ferid Softić

 

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme, Sport