NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Rent a car RHB Team Kalesija svoja vozila besplatno stavlja na raspolaganje građanima

... | 26. Marta 2020.
11:53
Kalesija Online

U svakoj nesreći ima sreće, rečenica je koju smo mnogo puta čuli. U danima kada se borimo sa pandemijom izazvanom virusom COVID-19 naša sreća su dobri ljudi. Kalesija ih ima a to je dokazao i vlasnik Rent a car RHB Team Kalesija, Rusmir Hasanović koji je čak sedam vozila agencije stavio na raspolaganje sugrađanima.

“Rent a car RHB Team doo od danas 26.03.2020. stavlja svoja vozila na raspolaganje onima kojima je vozilo potrebno da odu u kupovinu, ljekaru ili za neku drugu njihovu potrebu potpuno BESPLATNO. Jedna osoba odnosno porodica može besplatno jednom u sedmici koristiti neko od naših vozila. Sve što vam je potrebno je važeća vozačka dozvola i da pozovete na broj 062045758 ” piše na zvaničnoj stranici Rent a car RHB Team Kalesija.

Korona virus je i mnoge radnike sa njihovih radnih mjesta poslao kući, te su mnogi zabrinuti i za svoju egzistenciju a neizvjesnost je ono što cijelu situaciju dodatno otežava. Zbog toga je odluka Hasanovića više nego svijetla tačka u ovim danima i više nego dobrodošla našim sugrađanima jer kako kažu cijene taxi prevoza su visoke.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme