NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Rezultati utakmica odigranih za vikend

... | 4. Oktobra 2021.
11:52
Kalesija Online

Ponedjeljkom sumiramo rezultate sa odigranih utakmica u danima vikenda, sa posebnim akcentom na ekipe sa područja općine Kalesija. Odigrane utakmice donijele su preokret na vrhu tabele Prve lige TK.

Sa 18 osvojenih bodova FK”Sloga” Tojšići sada je na prvom mjestu. Nogometaši kluba iz Tojšića salvladali su ekipu Trebava D.Zelinja. Rezultat na kraju utakmice bio je 3:4. Ekipa Mladost Vukovije 78 Vukovije Donje savladala je ekipu Omladinac 68 Mionica rezultatom 2:1.

Nakon 7.kola u Drugoj ligi TK grupa “Jug” ekipa iz Rainaca Gornjih ima 16 bodova, i nalazi se na vrhu tabele. Proteklog vikenda su gostovali kod ekipe Mladosti iz Suhe , gdje su upisali visoku pobjedu rezultazom 1:4, te zauzeli prvo mjesto na tabeli. Ekipa “Krušik” koja je bila na prvom mjestu sada se nalazi na 4 mjestu tabele sa 15 osvojenih bodova. Memići su na 11 mjestu.


Za vikend su odigrane utakmice 8 kola Druge lige FBiH grupa Sjever. Fudbaleri Mladosti iz Kikača su poraženi u Simin Hanu od Radničkog iz Lukavca sa 1:4. Najprijatnije iznenađenje ovog kola priredili su fudbaleri Priluka koji su kao gosti slavili u Seoni.

U ostalim utakmicama bodovi su pripali domaćim ekipama, osim u Malešiću gdje su Mladost i Bosna iz Kalesije podijelili bodove.

Ekipa Bijeljevca je upisala pobjedu protiv ekipe Radnik Lipnica, rezultatom 3:0.. Bez pobjednika završena je utakmica Proleter Slavinovići: Spreča.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme