NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Romantičari još žive: U povodu treće godišnjice djevojci u Kalesiji pripremio iznenađenje

... | 11. Marta 2015.
13:31
Kalesija Online

romantika8Do sada smo u više navrata čitali o romantičnim potezima kako momaka tako i djevojaka, ali u našem okruženju. No, Faruk Fare Smajlović iz Kalesije u povodu treće godišnjice zabavljanja sa Almirom Islamović odlučio je za nju u ugostiteljskom objektu „Antalija“ pripremiti iznenađenje.

„Pa ovo je jedan mali znak pažnje. Ona mnogo više zaslužuje“, kazao nam je Faruk.

Naime, ovaj romantičar je za svoju djevojku pripremio iznenađenje, svijeće, tortu, ali i crvenu ružu te ljubavnu poruku u kutiji u kojoj je stojalo “”Ti si moja iluzija,ti si moja stvarnost,ti si moja opsesija i moja realnost,ti si moja maza mala i prelijepo zračiš, ti si moje malo srce i mnogo mi znaciš”.

„Ostala je bez „teksta“ kada je vidjela šta sam za nju uradio. Nimalo me nije sramota tog poteza, znam da će se neki posmijavati, ali ljubav je jača uvijek bila od svega“, priča nam Smajlović.

On se prisjetio i trenutka od prije tri godine kada su se upoznali govoreći da je riječ o sudbini.
Na njegovom facebook-u Almira je također napisala dirljivu poruku.

„Sam Bog nas je prije tri godine spojio. Prije 1097 dana si lagano ušetao u moj život i više te ne puštam iz njega nikada.Čim si mi uputio prvo slovo znala sam da si nekako poseban.Možda je teško povjerovat da već sad znam s kim bi provela život,ali ja sam u to sigurna,to si ti i nitko i ništa me neće u to razuvjeriti. Od tog dana,Bog me je podario sa najboljom osobom na svijetu i na tom sam Mu zahvalna“, napisala je Almira u povodu njihove treće godišnjice zabavljanja.

romantika10

 

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Glas mladih, Kalesijske teme