NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Salim Pezić poklonio kalesijskim mališanima kopačke

| 3. Januara 2017.
13:25
Kalesija Online

Salim Pezić nikad u rodnu Kalesiju nije došao praznih ruku. Svaki dolazak iz Linca, gdje dvadesetak godina radi, iskoristi da obraduje kalesijske nogometaše. Nekad donese lopte, ponekad dresove, a sada je poklonio nekoliko pari kopački. Koje će dobro doći mališanima iz FK Bosna.

salim_pezic

– Poznajem dugo trenera i sportskog radnika Sulju Sinanovića. Znam koliko je dao za kalesijski nogomet, te koliko se trudi da stvara nove igrače. Znam i kako su teška vremena. Osjetimo to i mi u dijaspori, ali znam i koliko našoj djeci znači svaki vid podrške. Vjerujte da sam presretan kada znam da će neko biti sretan zbog kopački- izjavio je za Sportske.ba Salim Pezić, koji je sa sinom Saldinom treneru najmlađih u FK Bosna Sulji Sinanoviću poklonio nekoliko pari kopački.

Inače, mlađi Pezić, Saldin, potencijalni je omladinski reprezentativac BiH, a odnedavno je pojačao tim “Dijamant”, jednog od najboljih malonogometnih klubova u Austriji.

Na druženju sportskih radnika Pezić, Sinanović i Fahrudin Pjanić, otac bh asa Miralema prisjetili su se zlatnih vremena kalesijskog Jedinstva.

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme, Sport