NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Sapna: Održana radionica na temu pisanja za medije

... | 18. Oktobra 2020.
14:47
Kalesija Online

Udruženje mladih općine Sapna u saradnji sa Global Analitika – Global Analytics u okviru projeka Našapozitiva jučer su održali radionicu na temu pisanja za medije.

Članovima Koraka, srednjoškolcima i članovima Udruženja oboljelih od Cerebralne paralize mladi novinari Anisa Mahmutović i Eldar Abaz su predstavili značaj pisanja za medije, projekat Naše pozitive pomoću čije platforme će mladi iz Sapne imati priliku steći svoje prvo novinarsko iskustvo, predstaviti zajednicu u kojoj žive, lijepe strane Sapne i njen značaj kroz historiju.

Mladi će imati priliku naučiti kako funkcioniše medijski sistem u Bosni i Hercegovini, dobiti podršku međunarodnih organizacija i potpuno besplatno promovisati našu malu sredinu. Mladi Koraka su nakon radionice pridružili se obilježavanju dana oboljelih od Cerebralne paralize u okviru projekta „Igramo se“. Korak će uvijek biti tu za društveno dobro i pomoć svim mladim ljudima, kao i zajednici u kojoj živi. Ovi mladi ljudi su naši ambasadori u velikim gradovima

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Društvo i politika