NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

SDA Kalesija: Održan predizborni skup u Tojšićima

... | 23. Septembra 2022.
19:47
Kalesija Online

Snaga je u zajedništvu, a moć u jedinstvu, poruke su koje su poslate sa večerašnjeg preizbornog skupa SDA Kalesija koji je održan u Tojšićima.

Na predizbornim skupovima SDA Kalesija želi promovisati one koji su zavrijedili podršku građana, onih koji će se sigurno boriti za prosperitetniju budućnost. Za pravdu i bolji status svakog Bošnjaka. Svoju politiku grade na suživotu i poštovanju svih naroda u Bosni i Hercegovini.

SDA Kalesija ima kandidate na svim nivoima koji svoju kandidaturu i lično predstavljanje temelje na čvrstoj odluci da će biti zahvalni onima koji su ih birali, a njihova ambicija je raditi za Kalesiju, doprinijeti njenom razvoju, pogodnom tlu za investiranje, zapošljavanje…

SDA Kalesija na večerašnjem preizbornom skupu prezentirala je program na predstojećim izborima. Predstavljeni su i kandidati za Skupštinu TK, Parlament Federacije Bosne i Hercegovine i Parlamentarnu skupštinu BiH.

Kako je njihova predizborna borba za sve nivoe vlasti kandidati su pozvali članove i simptizere stranke da 2. oktobra, kada se održavaju Opći izbori, podrže i kandidata za člana predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda, Bakira Izetbegovića.

SDA Kalesija priliku daje mladim, obrazovanim osobama, pa su ovom prilikom istakli rad premijera Vlade TK Irfana Halilagića koji je za kratko vrijeme realizirao skoro sve obećane mjere.  U proteklih sedam i po mjeseci od kad je imenovan na tu funkciju zadovoljni su njegovim ostvarenim rezultatima.

Na listi Stranke demokratske akcije Kalesija kandidati za Skupštinu TK su: Hasiba Kurtić, Enes Idrizović, Fadil Alić, Memsud Mešanović

Kandidati za Parlament Federacije Bosne i Hercegovine: Sead Džafić, Fahzeta Valjevac

Kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH: Nermin Mujkanović.

Plaćeno političko oglašavanje

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme