NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Selektor Krezo pozvao 16 igrača na pripreme za Euro

... | 8. Januara 2022.
09:58
Kalesija Online

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine ovog mjeseca će u Nizozemskoj prvi put učestvovati na završnici Evropskog prvenstva.

Najbolji bh. igrači futsala će pripreme za Euro 2022. početi 10. januara u hotelu “Hills” na Ilidži, a selektor Ivo Krezo je na okupljanje pozvao 16 igrača.

Na spisku su: Stanislav Galić (Mostar SG), Almedin Bundevica (KMF Doboj), Josip Sesar (Stuttgarter, Njemačka), Blago Gašpar (Novo Vrijeme, Hrvatska), Davor Arnautović (Salines), Srđan Ivanković (Stuttgarter, Njemačka), Bilal Jelić (Mostar SG), Marijo Aladžić (Mostar SG), Nermin Kahvedžić (Mostar SG), Anel Radmilović (Mostar SG), Josip Bošković (Vrgorac, Hrvatska), Darko Milanović (Salines), Sabahudin Petak (Sloga G. Vakuf/Uskoplje), Kristijan Pantić (Brotnjo), Senad Poračanin (GFC Sarajevo), Andrijano Dujmović (Hercegovina), saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Protivnici bh. timu na Evropskom prvenstvu u grupi D bit će Španija, Azerbejdžan i Gruzija.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će se 22. januara u Groningenu sastati sa Španijom, a 26. januara u istom gradu sa Gruzijom. U trećem kolu 29. januara Bosna i Hercegovina će odigrati meč s Azerbejdžanom u Amsterdamu.

rtvslon.ba

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Društvo i politika