NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Sinan Sinanović o prelasku Miralema Pjanića u Barcelonu

... | 1. Jula 2020.
11:21
Kalesija Online

Potpisom ugovora s Barcelonom, Miralem Pjanić postao je drugi bh. fudbaler koji će zaigrati u dresu španskog i evropskog velikana. Njegova priča u Barceloni počela je potpisom četverogodišnjeg ugovora, a navijači priželjkuju da će istu ovjeriti sa mnogo golova. Euforija kod navijača Malog Princa, već je počela, a ponosni na ovaj transfer su i oni iz Kalesije.
Oni koji se razumiju u najvažniju sporednu  stvar na svijetu kažu da je ovo kako za Pjanića isto tako važno i za Bosnu i Hercegovinu.


O tome šta pomenuti transfer znači za bh fudbal za NEON Televiziju govorio je Sinan Sinanović, poznati sportski novinar također iz Kalesije.

“Miralem Pjanić je više od sportskog ambasadora Bosne i Hercegovine. Miralem Pjanić je neko ko je obilježio desetljeće a vjerujem da će još dugo djelovati na nogometnoj sceni što potvrđuje njegov transfer u slavnu Barcelonu. To je ustvari nastavak njegove briljantne karijere koja je počela iz Luksemburgu..Ovo je nešto najljepše što se može desiti sportisti, a naravno da je to velika stvar za Bosnu i Hercegovinu” kazao je Sinan Sinanović.

Kako domaći tako i svjetski mediji posljednjih dana mnogo pišu o prelasku Miralema Pjanića u redove Barselone. Reporterske ekipe ovih dana česte su u njegovim rodnim Raincima Donjim.

Šta je još sportski novinar Sinanović kazao oMiralemu Pjaniću pogledajte u prilogu u okviru emisije NEON Info.



Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme, Sport