NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Sutra proglašenje najboljih sportista općine Kalesija

... | 26. Decembra 2021.
11:08
Kalesija Online

Proglašenje najboljih sportista i sportskih kolektiva općine Kalesija za 2021.godinu održat će se sutra, u ponedjeljak, 27.decembra, u Sali BKC-a „Alija Izetbegović“ u Kalesiji, sa početkom u 18 sati.

Ovo je 27.po redu manifestacija u sklopu koje Sportski savez općine Kalesija dodjeljuje priznanja i nagrade sportistima i sportskim ekipama koje su u protekloj godini ostvarili najbolje rezultate.

Priznanja će biti uručena najboljim cicibanima, pionirima, kadetima, juniorima i seniorima, kao i najuspješnijoj osnovnoj školi za postignute rezultate u okviru Malih olimpijskih igara. Također, bit će proglašeni najbolji trener, sportski radnik i sveukupno najbolji sportista općine Kalesija za 2021.godinu.

Iako su i ove godine zbog pandemije koronavirusa, mnoga sportska natjecanja održavana u specifičnim uslovima, kalesijski sportisti su ostvarili dobre rezulatate, kako u ekipnoj tako i u pojedinačnoj konkurenciji.   

Generalni pokrovitelj proglašenja najboljih sportista i sportskih ekipa za 2021.godinu je Općina Kalesija i općinski načelnik Sead Džafić. Tehnički partner je BKC „Alija Izetbegović“ Kalesija. Medijski partneri su: Neon TV, Radio Feral, Nezavisni kalesijski portal, Infoplus i kalesijske novine.

(Radio Feral)

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme