NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Archive: Promocija Subscribe to Promocija

Akcijske cijene u Salonu namještaja “UNIS TOK” Kalesija

Written by | 10. Marta 2020. | Komentari isključeni za Akcijske cijene u Salonu namještaja “UNIS TOK” Kalesija
UNIS TOK Namještaj ovih dana pripremio je akcijske cijene na određene proizvode pločastog namještaja. Veliki izbor komoda, stolova kao i dječijih i spavaćih soba, privlači veliki broj kupaca a čijim zahtjevima rado udovoljavaju uposlenici ove firme. Jedan jako bitan podatak jeste da je salonu namještaja “UNIS TOK” u fokusu izrada kvalitetnog namještaja, kao i da isporuka namještaja bude u zadanom roku. U UNIS TOK-u možete pronaći i kuhinje urađene po najnovijim standardima. Ovaj salon radi i namještaj po mjeri i želji kupca, tako da slobodno možete biti dizajner Vašeg namještaja. Posjetite Salon namještaja “UNIS TOK” Kalesija u Ul. Senada Mehdina Hodžića ili ga potražite na Facebook stranici UNIS TOK Namještaj. Za sve informacije

ZUX-4: Novi modeli keramike i sanitarije u novom ambijentu

Written by | 27. Decembra 2019. | Komentari isključeni za ZUX-4: Novi modeli keramike i sanitarije u novom ambijentu
Želimo obavijestiti svoje cijenjene kupce da je veliki dio salona keramike Zux-4 u Kalesiji i  Zux-4 baucentra obnovljen i renoviran i da su prikazani novi ambijenti kupatila sa potpuno novim modelima keramike i sanitarije. Radi se o prestižnim fabrikama za proizvodnju porculanskih pločica iz Španije i Italije koje prate svjetske trendove i koje zadovoljavaju potrebe i najzahtjevnijih kupaca. Pored novih kupatilskih ambijenata i modela keramike, za naše kupce smo obezbijedili i tradicionalne novogodišnje popuste na većinu iz asortimana keramike, sanitarije i laminata.  Pozivamo sve zainteresovane da posjete salone keramike Zux-4 doo i uvjere se u najbolju ponudu keramike, sanitarije i laminata na našem tržištu. Radno vrijeme svakim danom od 07 do 18 sati.

Dočekajte Novu godinu u Pizzeriji “Boom” Kalesija

Written by | 25. Decembra 2019. | Komentari isključeni za Dočekajte Novu godinu u Pizzeriji “Boom” Kalesija
Još nekoliko ulaznica ostalo je za doček Nove godine u Pizzeriji “Boom” Kalesija. Zagarantovano dobar provod uz odličnu hranu i veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića. Pizzeria “Boom” poznata je po dobrim provodima i odličnoj atmosferi a i za doček će menadžment ovog ugostiteljskog objekta svojim gostima ponuditi samo ono najbolje. S obzirom da je ostao još mali broj ulaznica, požurite i i izvršite rezervaciju na broj telefona 060 31 70 577.

Finesa doo: Brojne prednosti i ušteda novca za najefikasnije sisteme grijanja

Written by | 23. Decembra 2019. | Komentari isključeni za Finesa doo: Brojne prednosti i ušteda novca za najefikasnije sisteme grijanja
FINESA DOO Kalesija kompanija je sa dugogodišnjom tradicijom, pružajući svojim klijentima najbolje usluge i kvalitet. Ova kompanija nudi vam brojne prednosti i uštedu novca, te najefikasnije sisteme  za grijanje. 💪Finesa doo💪💪Finesa doo💪#povjerenje#kvalitet#garancija💪Finesa doo💪Posted by Finesa DOO on Srijeda, 18. decembar 2019. Finesa DOO Kalesija radi sve vrste instalacija grijanja: iz ponude izdvajaju peći na pelet, radijatorsko grijanje, podno grijanje, te industrijske kotlove.Vrše proizvodnju i ugradnju solarnih kolektoraIzvođenje instalacija vodovoda i kanalizacije Ljubazno osoblje stoji vam na raspologanju i prilikom servisiranja pumpi za grijanje i vodu, te servisiranje kotlova za grijanje. Ljubazno osoblje stoji vam na raspologanju i prilikom

Novo kod Autoservisa “Munja”: Slep služba od 00-24 sata

Written by | 23. Decembra 2019. | Komentari isključeni za Novo kod Autoservisa “Munja”: Slep služba od 00-24 sata
Autoservis i Autosalon “Munja” Caparde od sada u svojoj ponudi ima i šlep službu koja je dostupna od 00-24 sata. Ukoliko Vam je potrebna provjerena šlep služba onda pozovite broj telefona +38761289156 ili +38762895419. Osim šlep službe Autoservis i Autosalon “Munja” nudi mnogobrojna polovna vozila a ukoliko trebate popravku na Vašem postojećem vozilu, svakako posjetite i autoservis i prepustite brigu stručnom timu. Trenutno je kod Autoservisa i Autosalona “Munja” i velika akcija na zimske gume, a ukoliko se odlučite za kupovinu zimskih guma, dobijate i gratis kontrolu permanta.

“Hadžam” nagrađuje sa tri hidžame: Pogledajte kako do nagrade

Written by | 16. Decembra 2019. | Komentari isključeni za “Hadžam” nagrađuje sa tri hidžame: Pogledajte kako do nagrade
Hidžama centar „Hadžam” Kalesija sprema još jedno “čašćenje”. Lajkajte stranicu Hidžama centar “Hadžam” Kalesija, podijelite objavu i označite svoja dva prijatelja, čime automatski postajete potencijalni dobitnik jedne od 3 hidžame. Dobitnike izvlačimo u srijedu, 18.12.2019. godine u 12 sati. Hidžama centar "Hadžam" KalesijaHidžama centar "Hadžam" KalesijaHidžama za žene i muškarceNarudžbe porukom na stranici ili na broj 061/817-252.Posted by Hidžama centar "Hadžam" Kalesija on Četvrtak, 5. decembar 2019. Ko uvede u praksu neki pozitivan postupak koji bude nakon njega prakticiran, imat će nagradu za njega, ali i nagradu svih onih koji ga poslije njega budu činili, a da se njihova nagrada neće

Restoran “Polo” Kalesija: Novogodišnja zabava uz muziku uživo

Written by | 3. Decembra 2019. | Komentari isključeni za Restoran “Polo” Kalesija: Novogodišnja zabava uz muziku uživo
Restoran “POLO” Kalesija i ove godine organizuje novogodišnju zabavu uz muziku uživo. Cijena aranžmana za jednu osobu iznosi 55,ooKM.U cijenu je uključeno;▪️toplo predjelo,▪️svečana večera,▪️salata,▪️desert,▪️2 pića po izboru. Goste će zabavljati:-Eldin Barčić,-Emira Ramadanović,-Nihad Mešić. Informacije i rezervacije na brojeve telefona;-061 177 879,-062 345 404.

Velika akcija zimskih guma u Auto servisu “Munja”

Written by | 3. Decembra 2019. | Komentari isključeni za Velika akcija zimskih guma u Auto servisu “Munja”
Ukoliko još uvijek niste zamijenili gume, tražite najpovoljniju a najkvalitetniju ponudu, onda je ovo idealna prilika da posjetite Auto servis i auto salon “Munja”. Veliki izbor zimskih guma, ugradnja i montaža a po cijenama za svačiji džep. Ako se odlučite da posjetite Auto servis i auto salon “Munja” i da zamijenite gume, onda dobijate i gratis kontrolu permanta. Posjetite Auto servis i auto salon “Munja” u naselju Caparde i uvjerite se u kvalitet i povoljne cijene.

Nezaboravno veče za dame u hotelu “Košuta” Kalesija

Written by | 2. Decembra 2019. | Komentari isključeni za Nezaboravno veče za dame u hotelu “Košuta” Kalesija
U hotelu “Košuta” Kalesija 8. decembra 2019. godine biće organizovano sijelo za žene. Za odličnu atmosferu i zabavu biće zaduženi Marizela Hrnčić i Asim Selimović. Dozvoljeno je unošenje hrane i pića, a biće i tombola uz prigodne nagrade. Ulaz je 10 KM, a info i rezervacije možete dobiti na broj telefona 061 193 592. Dobrodošli!

MF “Lider” otvara ured u Kalesiji: Svečano otvaranje sutra

Written by | 21. Novembra 2019. | Komentari isključeni za MF “Lider” otvara ured u Kalesiji: Svečano otvaranje sutra
Mikrokreditna fondacija LIDER u petak, 22.11.2019. sa početkom u 11:00 sati zvanično otvara ured u Kalesiji, na adresi Žrtava genocida Srebrenice bb. Povodom svečanog otvaranja u prostorijama ureda je planirano prigodno druženje sa cijenjenim klijentima, poslovnim partnerima i prijateljima. MKF LIDER u svom radu veliku pažnju posvećuje željama i potrebama svojih klijenata, tako da će otvaranjem novog ureda, svoje kvalitetne finansijske i besplatne nefinansijske usluge kreirane po mjeri klijenata, učiniti bližim i dostupnijim poduzetnicima i stanovništvu sa područja Kalesije. Pridružite se obilježavanju zvaničnog početka rada još jednog LIDER-ovog ureda na području Tuzlanskog Kantona.