NEON Televizija - Kalesija Online - Živinice - Zvornik

Treći put: Elita tuning scene opet u Brčkom

| 20. Aprila 2017.
14:16
Kalesija Online
| Komentari isključeni za Treći put: Elita tuning scene opet u Brčkom */?>

Sada i zvanično, 21. maja na Trgu pravde u Brčko distriktu (kod zgrade CIPS-a) biće održan treći Street Style Show – District Edition.

Na sastanku koji je održan početkom aprila, Sound Master Team iz Brčkog i redakcija Virtual Road magazina su se odlučili ove godine samostalno krenuti u ovaj projekat i preuzeti kompletnu organizaciju istog.

Nakon dva održana eventa Brčko je spremno za još veći i još bolji Street Style Show. U prva dva slučaja pokazala se tendencija rasta što se tiče takmičarskog kadra te ne sumnjamo da će se ove godine desiti još jači event.

“Sve u svemu, veselimo se novom event-u u našem gradu, veselimo se što učestvujemo u organizaciji istog. Sound Master Team i VR magazin su već pokazali šta mogu, a brčaci su nas u oba slučaja podržali. Dužni smo im i ovogodišnji event i nadamo se da ćemo biti uspješni kao i prethodne dvije godine. Posebnu zahvalu dugujemo JP “Putevi” koji su nam ustupili prostor parkinga na Trgu pravde za održavanje ovogodišnjeg događaja” rekao nam je Nermin Kevrić, jedan od organizatora.

Ovogodišnji Street Style Show nosi slogan “Unleash the Beasts” sa rozlogom što organizatori očekuju do sada “najjači” događaj gdje će se zasigurno tražiti parking više. Nakon zimske pauze sezona počinje 30. aprila u Gradišci i vrijeme je za oslobađanje zvijeri na četiri točka.

Komentari

Kategorija: Magazin, Najave