NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Tuzlak na društvenim mrežama upoznao životnu saputnicu: “Otišao sam na Filipine, zaprosio je i doveo u Tuzlu”

... | 13. Novembra 2021.
13:34
Kalesija Online

Tuzlak Radomir Mirković i Filipinka Ayvi upoznali su se zahvaljujući društvenim mrežama, a onda i prvi put sreli na rajskom otoku. Radomir je godinama bio sam posvećen vjeri i svećeničkom zanimanju, nije tražio nekoga za zauvijek, ali onda je životni put krenuo drugim putem pa je putem društvenih mreža pokušao pronaći srodnu dušu i uspio je u tome. Prije godinu dana rekli su sudbonosno “da” jedno drugom, a ona se zbog ljubavi preselila u BiH, zemlju za koju do tada nije znala ni da postoji.

“25. marta 2019. godine smo ušli u vezu, onda ja odlazim 15. jula na Filipine samo 15 dana, idem ja da provjerim da li je to baš tako kako je izgledalo preko interneta, tu je došlo do našeg prvog susreta” navodi Radomir u prisjećanju početaka svog ljubavnog puta, te dodaje: “Rekao sam sebi ako bude to to vjerit ću je, morao sam je kaparisati na neki način”.

“Kada sam ga prvi put vidjela pomislila sam da je on čovjek mojih snova. On je iskren čovjek, čovjek sa čistim i dobrim srcem. Mislim da je Bog izabrao ovog čovjeka za mene” navodi Ayvi za Nova BH. Svadba je bila na Filipinima, a nakon toga je krenula pandemija, te ih je razdvojila na godinu dana, što je za oboje bilo veoma teško. Danas žive skupa u BiH za koju Ayvi kaže da joj se jako dopada, da je kao Švicarska i da su ljudi dobri, te da je već zavoljela domovinu svog supruga.

(Tuzlanski.ba)

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Magazin