NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

U Gradskoj biblioteci danas prva radionica Kluba mladih mama

... | 9. Decembra 2019.
11:40
Kalesija Online

Mi želimo da budete duhovno i intelektualno snažne i stabilne ličnosti, koje imaju uravnotežen razvoj u svim aspektima života, te spremno i s lahkoćom pokreću pozitivne promjene u svojoj sredini.
U ponedjeljak 09.12.2019. godine u okviru Udruženja formiramo “Klub mladih mama” cilj ovog kluba je odgovoriti na sva pitanja i zahtjeve mama i djece iz svih segmeneta. Prvo druženje započeti ćemo sa mladim bračnim parom Mahalbašić.
Na radionici ćete imati priliku:
– usvojiti tehnike za rad na sebi, na vlastitim osobinama, te dobiti uputu kako tehnike koristiti za pretvaranje vlastitih slabosti u snage.

– naučiti formulu uspjeha u društvenom aspektu vašeg života i pronaći način kako istu odmah iskoristiti

– dobiti alat za uspješno određivanje prioriteta u korištenju vremena

– i još ponešto što vas sigurno neće ostaviti tamo gdje ste bili prije radionice

Radionica je otvorena za sve. Mlade i one malo starije, zaposlene i nezaposlene, muškarce i žene.
Muris i Hidajeta Mahalbašićcsu treneri, koji su posložili svoj život, u braku nešto više od 11 godina, roditelji sedmero djece, osim stalnog rada na sebi kroz brojne seminare, kojima prisustvuju, odlučni da daju i svoj doprinos zajednici, kroz uloge eduktora, predavača, savjetnika i trenera.

Vjeruju da osoba koja je izvrsna prema svome supružniku, svojoj djeci i porodici može biti izvrsna u svemu, ma šta bilo predmet njene pažnje.

Muris je završio fakultet u Kairu na univerzitetu al-Azhar, odsjek za tefsir ( tumačenje Kur'ana), pohađa seminare za trenere u CLPU u Sarajevu od 2007. do 2017. godine gdje angažovan kao trener. Na Bussines Academy pohađa smjer “Menadžment za upravljanje ljudskim resursima”.

Hidajeta je hafiza Kur'ana, prof. arapskog i turskog jezika, NLP Practitioner, iza sebe ima preko 100 radionica, a u posljednje dvije i po godine njene online programe ličnog razvoja kroz duhovnost pohađalo je preko 500 učesnica.


Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme