NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

U Kalesiji otvorena nova poslovnica “Garden Centar”

... | 17. Aprila 2019.
14:13
Kalesija Online

Garden Centar je prva specijalizirana trgovina vrtne opreme i sezonskih artikala, koja posluje u sklopu firme HYPOMARKET d.o.o iz Srebrenika. U Kalesiji danas je otvorena druga njihova poslovnica u tržnom centru Belamionix. U ponudi imaju širok program opreme za uređenje vašeg vrta i doma.

“Firma HYPOMARKET d.o.o osnovana je 2004. godine, sa sjedištem u Srebreniku, željeli smo ponuditi nešto drugačiji asortiman robe. Iz asortimana izdvajamo vrtni , dječiji, roštiljski program, te poseban program za pčelare.”-kazale je Lejla Mujkić, voditelj maloprodaje Garden Centra.

Danas je za sve kupce pripremljena posebna ponuda i popusti. Popusti su do 10% na cjelokupan asortiman robe, kao i brojna iznenađenja.

“Svake dvije sedmice pravimo i dodatne akcije na određene artikle iz sezonskog progama. Očekuje vas mnogo iznenađenja i akcija u narednom periodu”-navodi Mujkić.

Kalesija je danas postala bogatija za još jedan centar vrtne opreme.
Prodajne objekte imaju u Srebreniku, Šičkom brodu, BCC.,a otvorenjem poslovnice u Kalesiji priliku za zaposlenje dobilo je 4 radnika. U novootvorenom objektu osim što možete pronaći vrtni namještaj, nude i širok izbor opreme i alata renomiranih svjetskih proizvođača.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme