NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Ubio majku, pa presudio i sebi

... | 6. Aprila 2019.
16:33
Kalesija Online

Kako se saznaje, u pitanju su najverovatnije majka i sin, a prema nezvaničnim informacijama sin je najvjerovatnije hicem iz pištolja ubio svoju majku, koja je bila nepokretna, a potom presudio sebi.

Kako “Blic” nezvanično saznaje, nesrećna žena bila je nepokretna od nesreće koju je doživjela, a njen sin je godinama brinuo o njoj i radio je od kuće. Ubijena žena bila je penzionisana sudija Okružnog suda u Beogradu.

Predsjednica stanara zgrade u kojoj su živjeli kaže da je muškarac uvijek bio dotjeran i fin i da su ga svakog dana viđali kako u isto vrijeme ide u nabavku.

“Nikada nismo videli da je doveo devojku, niti da se družio sa bilo kim”, kažu komšije i dodaju da su sin i majka godinama živjeli u toj zgradi.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je ubio majku u njenoj sobi, a onda otišao do svoje i tu pucao u sebe.

Prema nepotrvrđenim informacijama ubistvo i samoubistvo se najvjerovatnije dogodilo prije više od deset dana, međutim komšije kažu da nisu čule ništa sumnjivo.

Samo pojedini stanari kažu da se sjećaju da je tih dana nešto puklo, ali su mislili da se buka čula iz radionice komšije koja se, takođe, dogodila u zgradi.

Policija obavlja uviđaj na licu mjesta.

Izvor: klix.ba

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Društvo i politika