NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Usvojena Odluka: Halil Aščić imenovan za općinskog pravobranioca

... | 12. Jula 2019.
13:54
Kalesija Online

Na 25.redovnoj sjednici OV Kalesija usvojena je Odluke o imenovanju Općinskog pravobranioca u Općinskom pravobranilaštvu Kalesija. Ovom Odlukom Aščić Halil sin Alije, dipl. pravnik iz Vukovija Gornjih, imenuje se za Općinskog pravobranioca u Općinskom pravobranilaštvu Kalesija.Općinski pravobranilac u Općinskom pravobranilaštvu Kalesija se imenuje na period od 4 (četiri) godine.

Vijećnici su usvojili i Odluku o imenovanju predsjednika Upravnog odbora Javne ustanove “Centar za socijalni rad” Kalesija. Za predsjednika Upravnog odbora Javne ustanove “Centar za socijalni rad” Kalesija imenuje se Mehmedović Elvira iz Dubnice. Predsjednik Upravnog odbora Javne ustanove Centar za socijalni rad Kalesija iz člana 1. ove Odluke imenuju se na period do isteka mandata aktuelnog saziva Upravnog odbora Javne ustanove “Centar za socijalni rad” Kalesija.

Usvojena je i Odluka o razrješenju i imenovanju predsjednika Upravnog odbora Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja Kalesija. Razrješava se dužnosti predsjednika Upravnog odbora Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja Kalesija Mušanović Nermin iz Tojšića, na lični zahtjev. Za predsjednika Upravnog odbora Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja Kalesija imenuje se Amina Gutić iz Tuzle.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme