NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Vesela družina: Džana i Daris napravili Snješka Bijelića i dali mu neobično ime-Minever

... | 13. Decembra 2021.
15:12
Kalesija Online

Mnogo radosti donijele su snježne padavine, posebno mališanima koji su uživali u sankanju, grudvanju i pravljenju Snješka Bijelića. Osim što djeca uživaju i roditelji mogu dobro da se zabave. To je i način da porodica zajedno provodi više vremena, dijele zimske radosti, a na poseban način svi uživaju u čarima djetinjstva.

Daris i Džana protekli vikend su dobro se zabavili. Odmor od školskih obaveza i mala porodična idila. Uz pomoć oca Edina napravili su snješka. Proces je malooo duže trajao, ali na kraju se isplatilo.

I dok je Edin pokušavao u nekoliko navrata napraviti malog bijelog drugara, Džana i Daris bili su mnogooo nestašni i imali nešto drugo u planu. Čak su napravili obarajući vozić.

Ipak, u ovom slučaju mudrost i iskustvo su bili “jači”. Mama se uključila, ali na kratko i čini nam se bila na strani mališana.

I bez obzira na male “smetnje” snješko je napravljen i to većim dijelom zahvaljujući ocu Edinu, koji se najviše potrudio da njihova družina bude bogatija za jednom bijelog drugara, neobičnog imena. Minever je postao dio porodice Bećirović, bar do prvih sunčanih dana 🙂

Videu u linku:

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Društvo i politika, Magazin