NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Zvorničanke se posvađale pa polupale šest automobila

... | 29. Maja 2020.
20:13
Kalesija Online

Zvorničanka inicijala S. V. (21) i njena šesnaestogodišnja sugrađanka osumnjičene su da su prije desetak dana oštetile više parkiranih automobila u Zvorniku pričinivši štetu veću od 1.000 KM.Protiv njih je zvornička policija podnijela Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina izvještaj kojim ih tereti da su počinile krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, pišu Nezavisne novine.

Djevojke su osumnjičene da su 20. maja oštetile šest vozila, među kojima su i dva vozila Cadddy u vlasništvu jedne kompanije. Djevojke su počupale retrovizore, brisače, tablice te oštetile i udubile lim na automobilima, a navodno je svemu prethodila svađa među njima.

Kako je saopćeno iz Policijske uprave Zvornik, policiji je 20. maja prijavljeno da je nepoznata osoba ili više njih, oštetila više teretnih i putničkih automobila koji su bili parkirani na parkingu Rekreativno-sportskog centra Zvornik u Ulici patrijarha Pavla.

“Policijski službenici su, preduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnog djela i pronalasku počinilaca, operativnim radom na terenu identifikovali S. V. i maloljetnu osobu, za koja postoje osnovi sumnje da su oštetili šest parkiranih teretnih i putničkih automobila, na kojima je tom prilikom pričinjena materijalna šteta”, dodali su u PU Zvornik.

Portal ntv.ba možete pratiti i putem android aplikacije za mobilne uređaje

Komentari

Kategorija: Društvo i politika